Over ons

Het ontstaan van GetWellSoon.nl

Het bekende standaard fruitmandje. Dat is wat mijn partner en ik regelmatig ontvingen wanneer we ziek waren. Alhoewel de boodschap natuurlijk goed bedoeld is, geloven we erin dat je iemand een hart onder de riem kan steken op een veel originelere en persoonlijke manier! Zeker wanneer diegene het extra zwaar heeft en bijvoorbeeld in het ziekhuis ligt.

Samen zijn we daarom GetWellSoon.nl gestart! Ons doel is om mensen in Nederland zoals jou te helpen met het onvergetelijk opfleuren van de zieke. Door middel van een breed maar gericht assortiment in combinatie met personalisatie maken we dit mogelijk. Ongeacht de situatie waarin de pechvogel verkeert. Of de ontvanger dus jong, oud, thuis ligt met griep of in het ziekenhuis ligt met een gebroken been. We hebben ongetwijfeld wat om je te helpen met het verrassen van de pechvogel!

Onze kernwaarden zijn inlevingsvermogen, aandacht en creativiteit. Kernwaarden die overal terugkomen bij onze bedrijfsactiviteiten. Van de samenstelling cadeau artikelen tot aan onze service!

‘Een lach doet wonderen!’

We staan altijd klaar voor je. Heb je een vraag of kom je er ergens niet uit? Laat het ons gerust weten. Samen komen we dan tot een geweldig beterschapsgeschenk voor de persoon die jij wilt opfleuren! Een lach doet wonderen!

Groetjes,

Celine en Jacques
GetWellSoon.nl