Levertijd en verzendkosten

Op deze pagina kan je alles terugvinden omtrent de levertijden van onze cadeau artikelen en welke verzendkosten van toepassing zijn. Ook is op deze pagina te lezen hoe je de de status van je bestelling kan inzien.

Bezorging en levertijden

Levertijd voor alle cadeau artikelen m.u.v. bloemen en planten:

Binnen 1-2 werkdagen bezorgen we alle cadeau artikelen m.u.v. bloemen en planten. Zie de tabel hieronder voor een overzicht:

Dag van bestelling

Dag van bezorging

Maandag

Dinsdag of woensdag

Dinsdag

Woensdag of donderdag

Woensdag

Donderdag of vrijdag

Donderdag

Vrijdag of zaterdag

Vrijdag

Zaterdag of dinsdag

Zaterdag

Dinsdag of woensdag

Zondag

Dinsdag of woensdag

Levertijd voor bloemen en planten

Bloemen en planten inclusief de gratis kaart leveren we af binnen 2-3 werkdagen. In de onderstaande tabel kan je zien wanneer je bloemen of planten bezorgd worden:

Dag van bestelling

Dag van bezorging

Maandag

Woensdag of donderdag

Dinsdag

Donderdag of vrijdag

Woensdag

Vrijdag of zaterdag

Donderdag

Zaterdag of dinsdag

Vrijdag

Dinsdag of woensdag

Zaterdag

Dinsdag of woensdag

Zondag

Dinsdag of woensdag

Levertijd bij een combinatie van bloemen/planten en een cadeau artikel

In dat geval kan je uitgaan van de levertijd die van toepassing is voor bloemen en planten (binnen 2-3 werkdagen). Wij zullen het cadeau artikel of artikelen pas versturen zodra de bloemen/planten ook verstuurd zijn. Zo krijgt de ontvanger beide geschenken tegelijkertijd op de dag van bezorging! 

Hou er rekening mee dat je twee keer een track en trace email krijgt in dit geval. Je krijgt een track en trace email voor de bloemen/planten die vanuit de veiling in Aalsmeer verstuurd worden. En je krijgt een tweede track en trace email voor het cadeau artikel of artikelen dat wij versturen vanuit ons magazijn. Je betaalt geen dubbele verzendkosten maar slechts eenmaal verzendkosten a €5,95 inclusief btw.

Koerier

Wij hechten veel waarde aan de goede bezorging van onze geschenken en beterschapskaarten. Daarom werken wij uitsluitend samen met PostNL en niet met verschillende andere koeriers. PostNL is de grootste koeriersdienst in Nederland waar wij de beste ervaring mee hebben. Zij zullen dan ook zorg dragen voor de bezorging van al onze cadeau artikelen, bloemen/planten en beterschapskaarten. Voor jou is dit natuurlijk prettig doordat je nu weet met welke koeriersdienst we precies samen werken en dat deze betrouwbaar is!

Verzendkosten

Voor het versturen van enkel beterschapskaarten (dus zonder cadeau artikel) zijn de verzendkosten per kaart €0,96 inclusief btw. Voor alle cadeau artikelen en bloemen/planten zijn de verzendkosten per bestelling €5,95 inclusief btw.